0 0

Олива 15w40 1 л KROSS, API SL/CI-4

₴169.00
  • Код: 39096
  • Виробники KROSS
  • Наявність: Є в наявності

Особливості: - синтетична технологія; - спеціально для дизельних та бензинових двигунів; - моторне масло для вантажних авто. Це високоефективна, низьк..

, мастило, масло моторне, олива, автомастило, автомобільне масло, масла для двигунів, синтетичне масло, масло моторне синтетичне, напівсинтетика, масло мінеральне, 000039096, Олива 15w40 1 л KROSS, API SL/CI-4

Особливості: - синтетична технологія; - спеціально для дизельних та бензинових двигунів; - моторне масло для вантажних авто. Це високоефективна, низьков'язка, високостабільна олива для дизельних двигунів, яка використовується в широкому спектрі застосувань. Воно відповідає вимогам сучасних двигунів у широкому діапазоні застосувань протягом року. Це моторне масло придатне для використання автопарками з високою потужністю двигунів для перевезення важких вантажів. Воно демонструє найкращу ефективність проти стирання, зносу та утворення відкладень. Таким чином можна досягти довших інтервалів обслуговування навіть у складних умовах навколишнього середовища.
Мастило
Ємність 1 л
Вязкість 15w40
Застосування по типу двигуна Дизель
Застосування по типу транспортного засобу Вантажний
Тип оливи Моторна
Тип основи оливи Напівсинтетична
Специфікації і допуски
ACEA E7

Залишити відгук

Увага: HTML не підтримується! використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре