0 0

Олива 5w30 1 л KROSS Full Synthetic DPF, API SN/CI-4

₴218.00
  • Код: 40367
  • Виробники KROSS
  • Наявність: Є в наявності

Особливості: - синтетична технологія; - спеціально для дизельних та бензинових двигунів. Це високоефективна повністю синтетична моторна олива, призна..

, мастило, масло моторне, олива, автомастило, автомобільне масло, масла для двигунів, синтетичне масло, масло моторне синтетичне, напівсинтетика, масло мінеральне, 000040367, Олива 5w30 1 л KROSS Full Synthetic DPF, API SN/CI-4

Особливості: - синтетична технологія; - спеціально для дизельних та бензинових двигунів. Це високоефективна повністю синтетична моторна олива, призначена для тривалого використання в сучасних двигунах. Результатом є менше навантаження на компоненти трансмісії та менший знос, що подовжує термін служби двигуна. Це зменшує витрати на обслуговування та економить паливо. Забезпечує швидкий змащувальний ефект навіть при холодній роботі завдяки широкому діапазону в'язкості, стійкості до екстремальних перепадів температури. Завдяки інноваційній технології досягається найнижчий рівень шкідливих викидів, що позитивно позначається на чистоті довкілля.
Мастило
Ємність 1 л
Вязкість 5w30
Застосування по типу двигуна Бензин
Застосування по типу транспортного засобу Легковий
Тип оливи Моторна
Тип основи оливи Синтетична
Специфікації і допуски
ACEA C2, C3, C5
BMW Longlife-04
Ford WSS-M2C913-C, WSS-M2CS
MB 229.51
VW 507.00

Залишити відгук

Увага: HTML не підтримується! використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре